älskar värmen

förlåt för dåligt bloggande, varit sönder bränd specilt på ryggen och inte kunnat sova ens.
nu känns de bättre.
lovat pappa å städa, sen blir ut å sola.
min data är sönder, kameran likaså.
btw ja fyller år om mindre än 2 veckor, och hoppas på ny kamera då!!
kisses




baaaaaaaack!!!!

jag är tillbaka älskingar, jag vet att ni saknat mig? ..
HAHA, nej ja skoja ba! ;)

trötande på blogger, bloggar senare. <3

ny blogg ett tag

jag har skaffat ny blogg, bara ett tag tills jag får min kamera.
så vi ses på http://inspiration-baby.blogspot.com/
de är mest en blogg om sånt som inspiriar mig och kanske litte vardag.
kisses


collage #4


favorite blogs #1


1. om du gillar kändisar och serier som gosip girl och one tree hill så borde du trycka in dig på denna bloggen.



drars du heldre till fotobloggar, så tycker jag du ska gå in på denna (om du har missat den) 
här skrivs om mode, fixar foton, vardag och massa annat!

när du klickar in på denna bloggen kommer du få inspiration, de får jag nästan varjegång.
hennes outfits är sjukt snygga också.

jag fullkomligt älskar hennes still, ett plus till de, men har inte uppdaterat på jättelänge!
men kolla i arkviet, gamla inlägg och sånt. missa inte de blogga.

hos denna tjejen hittar du söta videobloggar, hennes vardag, kändisar mest om mest om kristen.
twilight och filmer&tv.

(tryck på bilden för att komma in på den bloggen du vill se)

Blake Lively



är hon inte vacker?


VECKANS BLOGG ITS GONE!

jag nu vill jag inte köra med dig längre, tkr inte de är kul alls. vet inte varför.
känns bara så ett tvång, vet inte varför. förlåt för förviringen men någon gång längre fram kanske de kmr tillbaka.
så nu är veckans blogg borta för ett tag, de var inte min grej.
KISSES!

BLOGLOVIN & ge mig bloggtips

 jag har blivit medlem på bloglovin nu, har inte orkat men tänkt på de länge så de fick bli idag, för någon minut sen. 
 skulle vara jättesnällt om ni ville ge mig era favorit bloggar, föjer la redan ett antal hundra känns de som.
lägg gärna till mig på ikonen nedan! KISSES.

Follow ,
glöm inte veckans blogg en inlägg under.

VINNAREN AV VECKANS BLOGG....

VINNAREN AV VECKANS BLOGG ÄR .. (trummor slås) .. EBBBBBAAA!!!
grattis grattis grattis grattis!
tack alla som vart med och röstat<3
kontaka mig om du vill ha en design.





snart kan ni anmäla er till veckans blogg igen

ali&lindsay lohan




answer

Vad är det bästa du vet?mina vänner&min familj favoritblogg ? kommer komma inlägg om det jaglovar! för många för att skriva upp hära. Ditt favorit plagg? i min garderob? denna Ditt drömplagg? ett? oh nej jag vill ha hela hennes garderob.hehe Hur lång är du? 164 centimeter Vad använder du för smink varje dag? foundatien,puder/solpuder,mascara, rouge.Vart bor du ? gbg Vad är sommar för dig? när solen skiner, när man är skolfri, när man har de som bäst. varför började du blogga? för de verkade som en kul grej mest trorja! men de var ca4år sen jo. vad vill du bli när du blir stor? hum.... har funderat runt den frågan länge, vissa har svårt att inte veta alls, men ja har svårt att välja, haha, frisör, makeup arist, desinger, författar och jobba på en tiding/starta egen. är det något som du verkligen saknar, vad för ngt? visa vänner man hade innan, fast engligen inte för nu ser man vilka som är sanna&och vilka som är falska men jag saknar att vara litte. favorit land? som jag varit i? kroatien men mitt drömland är USA.Hur ska din drömkille vara?jag bryr mig inte så mkt om utseendet, men de är jo den som insidan får sin glans ifrån. han ska ha bra peronlighet, ska vara underbar i sättet, bryr sig om mig och inte bara playa. ja ni förstår Har du någon speciell favoritparfym?vilken? åh britney speras, glömt namnet, men det gröna! hehe Vilken är din favoritblogg? se ovan hur gammal är du? sexton fylda snart vad är dina intressen? kompisar för de mesta ba & fota. vad är det pinsammaste du nånsin varit med om? när jag sov hos en kompis för några år sen, så kissade jag på mig. jag sa ingeting och jag trodde inte hon märkte någoting. haha, sjukt tråk men kmr nt på ngt nu. favoritblogg? se ovan hur gammal är du? 16 snart var hittar man bästa shoppingen i din stad? jag bor i gbg joo, och är mest i stan /nordstan men bäst hittar du ute på gatorna där eller va man säger, inte heller lika mkt kö där. vad använder du för bildprogram när du redigerar bilder? picasa2 och photoscape Vad gör du just denna dag, denna tid om exakt 20 år? är på jobbet, tjännar bra och har världens underbarste kille, flyttat till new york med. vad använder du för smink? se ovan Vad tycker du om märket Burberry?  Hiss eller diss?:) snyggt tkr jag! men inte alls en favorit När och var är du som lyckligast? jag är lycklig nu, med vännerna
Har du något speciellt du vill hinna med i ditt liv? nej, jag tar dag för dag


novel: vändpunkt #1

Det var måndag igen och min väckarklocka ringde för tjugofemte gången kändes de i alla fall. Men jag orkade inte gå upp inte ännu, kanske aldrig! Jag mådde fortfarare dåligt efter allt som hände igår, de blev för mycket bråk för mamma och pappa och för många tårar för mig. Jag visste att de skulle skiljas, jag visste bara det! Och de plåga mig så mycket att dem inte berätta sannigen för mig, att de aldrig skulle bli som förut, att dem inte älskade varandra längre.


Nu log jag bara i sängen och tänkte, tänkte på att om de blev som jag visste att de skulle så skulle jag aldrig vilja vara nånslags pendeltåg mellan mamma och pappa. Då skulle dem få komma till mig för detta är inte mitt val, de är deras och jag ska inte drabbas inte skit tycker jag! Den dagen kommer och berättar för mig, ska jag säga de orden för de är precis vad jag känner.


Tillslut orkade jag mig upp, klockan var mycket. Mamma hade redan åkt, även om hon började sent. Jag gick ner, kollade schemat.

- Åh nej, skrek jag högt.

Vi började prick 08.00 idag och nu var klockan över 10.00 nu var jag tvungen att dra en lögn för lärarna igen om hur bussen hade kört förbi mig och skvätt en liter smutsigt vatten på mig eller något.

Jag hoppade in i duschen snabbt, tog på mig mjukisarna och något gammalt linne. Och fixade snabbt till mitt sönder blonda hår. Sminka mig fick jag göra på bussen.


När jag kom fram var de lunch rast, jag gick fram till mina vänner eller bitches-arna som de flesta kallade oss. De som var de speciella med oss att vi älskade att snacka skit, om vi fick reda på något av den andra så gick den andra nästa, och så försatte så och de visste vi.

Om de inte vore för all uppmärksamhet skulle vi nog inte känt varandra längre. Men ingen vågade lämna, man va rädd att bli ensam, övergiven och vara med nördarna som vi kallade dem, de var en mardröm enligt oss egentligen visste vi inte varför, för de älskade oss, såg upp till oss till skillnad från alla andra som hatade oss, inte konstigt så som vi behandlade folk. Jag ville sluta, jag skulle sluta, men inte än på ett tag. Jag har skapat detta, det var mitt val, jag kan inte sluta nu. Jag måste avsluta det på ett snyggt sätt.

Klockan ringde och alla elever började gå framåt.

novel skrivs av mig och får inte kopireras utan mitt tillstånd.
KOMMENTERA GÄRNA.


FRÅGESTUND
VECKANSBLOGG

FRÅGESTUND

kör på en frågestund, ett tag sen!
fråga vad ni vill. svarar på de mesta.

GLÖM INTE RÖSTA, ett inlägg ner.

rösta på veckans blogg!


1. http://ebbasfoton.blogg.se/


2. http://vesna.blogg.se/


3. http://sannieschutt.blogg.se/


4. http://fholmlund.blogg.se/


5. http://redbows.blogg.se/


komigen, BÖRJA RÖSTA.
ni får rösta 2 grr per dag, behöver inte vara på samma blogg.
om en vecka (nästa lördag) så säger jag vinnaren.
de med flest röster vinna såklart. KISSES.

collage #3


passar  in nn till regnet med en jacka över.
kommer komma upp novel som ja skrivit i delar snart!
sista chansen att anmäla sig till veckans blogg, läs mer här:

VECKANS BLOGG

nu ska de köras veckans blogg hos mig också!

HUR ANMÄLAR MAN SIG?
skriver en kommentar, kan endast anmälas en gång.

KAN MAN VINNA NÅGOTING?
ja, ja tänke en design av odukitiga jag, ett försök skadar inte. som ja har helt fria händer till, fast ni betämmer bilder & va de ska stå.

HUR DRAR DU VINNAREN? jag skriver alla som ska vara med i word, drar med pilen upp å ner, stannar, där börjar jag med dens bloggnamn, att ta en bokstav på varje blogg å den blogg den sista kmr på åker ut och fortsätter så tills de bara är fem kvar. de är slumpen. sen så få ni rösta

kom igen, anmäl er.



collage #2



detta tkr ja är snyggt, vad tkr ni är snyggt.
riktigt gammal collage.

SOMMARLOV NU, men upp och jobba imorn. kisses

dissar & hissar



- ONSDAG, då är de sommarlov eller skoavslutning och fyfan vad jag är glad, sommarlov ska bli så jäva skönt. håller ni med mig?

- SKOR, jag är ett äkta sko freak och de kommer ni märka mer med tiden, ja älskar alla slags skor typ, fast tygskor och gått minus för mig och jag går så ofta i klack så de gör ont att gå i balerina och andra låga som också är sjukt snyggt. btw så har ja köpt världens finaste skor, ni ska få se dem. känns som varendra kotte kommer köpa dem i sommar, inte för ja har dem just för de är så jävla snygga.

- MAMMA&PAPPA, gud va ja älskar dem, de är sjukt. de ställer alltid upp ovasett hur tycken man varit, va man än sagt. om ja får välja rätt ord så är de extremt starka så orkar med mig och min bror och ja är så glad att de finns vid min sida. och ni ska få veta en hemmlis, varje gång ja bråkat med dem, kan vara ngt jätte littet så börjar ja gråta i mitt rum svär för mig själv att ja ska skärpa mig. och alla saker de kmr hem med, idag kom de hem med en klädstång som ja viljat ha sjukt länge utan att säga ngt, de kan verkligen läsa min tankar.


- TRASIGA THINGS, ja menar just nu är både min kamera och mobil sönder, de är de två sakerna ja älskar mest. nu sa ja sakerna inte personerna. hatar ni nt när sånt försvinner? men ja fyller år snart då önskar ja mig en system, va bered på bildbomber.

- BLOGG LÖSEN sånna bloggar man läst i evigheter som verkligen blivit ens favorit, så skaffar dem lösen. aja inget man hjälpa

- KLACKAR, jo ja älskar klackar men hatar när de de går sönder eller va man säger, när de måste klackas om för mig är de rätt ofta och ja anänder skor i perioder, venne varför men så är de.

collage #1


s n y g g t . bara göra litte egna slittnigar i jeansen annars snyggt.
vad tkr ni om detta collaget? btw ja älskar att göra collage.
gjort över 50 st, yeyyyy. egen kategori nu också.

like a fairytale



imorgon ska ja till Borås, allting för skor.

dont be a part of me if you going to leave .

yesterday; våran klass och d-klssen spelade beach volleyboll. de är kul tror jag! sen så blev de litte fel och vi missade nästan bussen tjejerna och jag, så kan de gå ibland när man får skit. vi slutade vi halv tolv, sjukt skönt. jagvar med carro, vi gjorde faktiskt inget specielt. sen gick vi till vickan, och hängde med henne till åby vårdsentral fast de va stängd, sen så åkte vi till mölndals sjukhus dit fick vi inte komma in, och sen till axes akuten (stavning?) och där va runkten stäng. ååh suck. så  de är vår roliga fredag. hehe! nu ska ja dusha sen in till stan köpa skor tills onsdag och ja längtar som en galning.

JAG HAR SKAFFAT TWITTER, http://twitter.com/awahlroth
jag är väldigt dålig på englska men får hoppas att ngn fattar.


mitt första kändis collage lr va man säga:$ vad tkr ni?


pretend that you love me.

- HEMMA FRÅN SKOLAN IDAG.
varför? tänker ja inte säga. hehe.

igår blev de stan, hittade kläning till onsdag (avsluting, typ springer och hoppas som en galning av lycka) den är rosa, mkt rosa, vänta ni lär få se.
jag ska ut och sola försöka bli brun. hugs and kisses.


denna skulle ja köpa, men de va slut, borta försunnen.
vad ska ni ha på skolavslutinigen?.

RSS 2.0